Mis Sind motiveerib?

Silver küsis minu käes Reformikirja jaoks, et mis mind oma töö ja tegemiste juures kõige rohkem motiveerib. Mis on see, mis annab igal hommikul põhjuse voodist tõusta ja positiivse energiaga päevale vastu minna?

Vastasin.

Õnne 2Minu üheks põhimõtteks on – näha rõõmu teiste inimeste silmis, see on õnne saladus. Soov seda rõõmu näha ja ära tunda paneb mind tegutsema. Ehk just sellepärast on iga päeva parimad motivatsioonijõhvikad head inimesed minu ümber, kes usuvad minusse ja on mulle toeks.

Kui silme eest kisub pisut kirjumaks, siis on head kaaslased mulle muusika, raamatud või filmid. Nende autorite kogemused, emotsioonid, rõõmus, mured jne. annavad ideid, lahendusi ja aitavad lihtsalt lõõgastuda. Vahel just seda viimast ongi kõige rohkem vaja, et sirge seljaga uutele väljakutsetele vastu astuda.

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga