Ketikoerad, Shirubi Ikazuchi ja The Nymph Rock Liiga võistlustules

e413b54776631d0Jägermeister Rock Liiga 2011 eelvoorud on juba alanud. Esimene lahing Tartus on maha peetud ja homme astuvad järgmised võistlejad üles Tallinnas.

Kui eelmise aasta Rock Liiga mu vererõhku ei tõstnud, siis seekord mõjub võistlus mulle teisiti. Sel aastal teevad mind eelvoorud ärevaks. Miks? Eelmisel aastal olin ma ainult muusika poolt. Tänavu on mul enda lemmikud osalemas. Ketikoerad, The Nymhp ja Shirubi Ikazuchi.

Ketikoerad on positiivse energia ja hea tuju ametlikud maaletoojad. Viis koerapoissi võidavad oma rõõmsameelsuse ja šarmiga iga tüdruku südame. Mulle meeldi nende juures ka see, et oma lugusid ei tee nad ainult tüdrukute südamete võitmiseks. Näiteks on nende üks viimastest lugudest (Vaata ette) ajendatud Tallinna libedates tänavatest ja killerpurikatest. Ikka selleks, et öelda inimestele: olge ettevaatlikud.

The Nymph. Kollektiiv, kellel minu südame võitmine võttis umbestäpselt seitse sekundit. Ma ütleks, et nende poiste näoli on tegu helesinise elektroonilise unistusega. Muideks, The Nymph on esimene (ja siiani ainuke) bänd, kelle plaadile ma olen küsinud isiklikult kõikide liikmete autogrammid 🙂 .

Shirubi Ikazuchi on minu kolmest lemmikust ainus, keda ma lives näinud veel ei ole. Esimest korda teda kuuldes tuli mulle meelde tume teed, kus sees on mustad ploomid. Natuke mõru, samas mitte liialt rõhuv ning absoluutselt omanäoline. Mõnus.

Ma tõesti usun, et need kolm bändi võiks kohtuda finaallahingus Jägermeister Rock Liiga 2011 lõppkontserdil. Kuid enne finaali tuleb neil pääseda edasi eelvoorudest.

Esimestena astuvad lahingusse Ketikoerad ja Shirubi Ikazuchi. Nendele saab kaasa elada juba homme (18. veebruaril) kell 21:00 Rock Cafes.

Järgmisel nädalal läheb edasipääsu piletit püüdma The Nymph. Teevad nad seda 25. veebruaril Pärnu Kuursaalis.

Pöidlad pihku ja lemmikutele kaasa elama.

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga