Ketikoerad, minu uus lemmik

Ei ole saladus, et mulle meeldib muusika. Samuti ei ole saladus, et minu lemmikloom on koer. Kõige suurem lemmik on mul muidugi minu neljajalgne sõber Russell.

Kui minu kaks lemmikut (muusika ja koer) kokku panna, siis ei ole vast üllatus, et minu uueks lemmikuks on Ketikoerad. Tegu on viie krutskeid täis koerpoisi bändiga, kelle kireks on muusika. Tahad nendest rohkem teada, siis kirjuta facebooki otsingusse Ketikoerad.

Oma silmaga vaadata ja kõrvaga kuulata saad Ketikoerasid juba sel laupäeval Rock Cafes, kus nad esitlevad oma uut singlit “Mäng”. Uue singliga soovivad poisid kõigile meelde tuletada, kui oluline on hetkes elamine ja nende hetkede väärtustamine.

Rock Cafes näeme, AUH-AUH.

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga