Nõmmekad ei armasta maamaksu

Olen kaks päeva käinud Nõmme tänavatel inimestega suhtlemas, et küsida nende toetus maamaksu kaotamiseks. Siiani ei ole ma kohanud ühtegi Nõmme elanikku, kes ütleks, et tema armastab maamaksu. Vastupidi, nõmmekad soovivad maamaksu kaotamist. Näiteks, üks Sõbra tänaval elav meesterahvas ei mõista, miks tuleb tal oma kodule peale maksta, kuigi ta on selle oma perele juba välja ostnud. Miks karistada nõmmekaid selle eest, et nad hoolitsevad oma kodude ja hoovide eest, kaunistades nii ka linnakeskkonda?

DSCF9270

Oma meelsust maamaksu kohta saavad nõmmekad näidata siltidega, kus on kirjas:  „ Ma ei armasta maamaksu“ .

Tänane linnavalitsus ei hooli, et maamaksu tõus on nõmmekatele olnud ränk hoop  nii rahakotile kui ka inimeste kodude vastu.  Kuna Nõmme elanike jutt (liiga suurest maamaksust) on kui kurtidele kõrvadele, siis aitan ma luua Nõmmel visuaalset arvamust maamaksust. Kõigile nõmmekatele, keda ma külastan, kingin ma sildi, mille saab panna oma aeda üles ning kus on kirjas, et tema ei armasta maamaksu.

DSCF9272

Kui ma Sinu juurde ei ole jõunud, aga Sa tahaksid ka enda hoovi silti, millel on kirjas: ” ma ei armasta maamamksu”, siis helista mulle numbril 53 305 033 ning ma toon Sulle selle sildi.

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga