Nõmme tänavatele prügikastid

Vabal ajal meeldib mulle Nõmmel jalutamas käia ja mitte ainult terviseradadel, vaid ka Nõmme väikestel tänavatel.

Tihtipeale leian ma ennast olukorras, kus olen söönud näiteks jäätist ja jäätisepaberit ei ole kusagile visata. Maha ma seda ometi ei hakka viskama. Esimene prügikast jääb sageli aga määramatusse kaugusesse, kui mõnda poodi, bussipeatust või lastemänguväljakut just läheduses pole.

prügi (Pilt tehtud Pääsküla rabas.)

Prügikasti nappuse üle Nõmmel on kurtnud ka mu paljud sõbrad ja tuttavad.

Kui me tahame, et Nõmme tänavad ja metsaalused prahist puhtad oleksid, tuleks Nõmme väikestele tänavatele panna prügikastid. Kindlasti ei saa seda teha uisapäisa. Koos nõmmekatega tuleks ära märkida kohad, kus prügikastidest kõige rohkem kasu oleks. Minu arvates võiks prügikastid olla näiteks Olevi ja Raudtee tänavate ristil, Sõnajala tn, Hommiku tn ja Päikese pst ristil, Metsa ja Lõuna tänavate ristil. Kui Sul on ideid, kuhu Nõmmele prügikaste panna, siis kirjuta selles onne@reform.ee .

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga