Yana Toom tule all: miks ta noorsootöö keskust kaotada tahab?

6nne_volikogus-1Tallinna linna volikogu Reformierakonna fraktsioon tahab abilinnapea Yana Toomilt saada vastust küsimusele, miks ta Tallinna Noorsootöö Keskust kaotada tahab. Abilinnapea otsus tuli ootamatult nagu välk selgest taevast.

“Eelmisel nädalal Yana Toomi väljakäidud idee on tulnud avalikkusele ootamatult ning siiani ei ole abilinnapea andnud veenvaid selgitusi Tallinna Noorsootöö Keskuse likvideerimise kohta. Olles ise olnud üks nendest noortest, kes kümme aastat tagasi noortekeskuste rajamise idee välja käis, siis täna sooviksin ma näha Tallinna noorsootöö ja noortekeskuste arendamist, mitte süsteemi lammutamist,” ütles Reformierakonna liige Õnne Pillak.

Pillak ütles, et Toomi otsus noorsootöö keskuse kaotamise kohta tuli ootamatult nagu välk selgest taevast.

Pillaku sõnul kutsus Reformierakonna fraktsioon abilinnapead endaga kohtuma, et TNKi puudutavate rutakate otsuste kohta aru nõuda, kuid haigestumise tõttu ei saanud ta kutsele vastata.

Reformierakonna fraktsioon esitas eile volikogus abilinnapea Yana Toomile ettepaneku korraldada Tallinna noorsootöö küsimustes ümarlaud, kus leida lahendused, kuidas Tallinna Noorsootöö Keskuse ja noorsootöö arendamisega edasi liikuda, teatas Reformierakond pressiteates.

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga